ULMUS KLUB HR by NET GREEN GROUP - 100% sigurna kupnja

Jabuka RED DELICIOUS

Kom Sadnica jabuke ekstra kvalitete - golog korijena

Jabuka RED DELICIOUS
KN 33.00 KN 30.00 sa PDV-om *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla5-245
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Sadnica jabuke golog korijena, uvoz iz EU.
JABUKA RED DELICIOUS

Zimska je sorta. Stablo raste od četiri do šest metara, ovisno o načinu reprodukcije. Kruna jednog stabla jabuke mijenja se svake godine i postaje piramidalna u dobi od osam godina, ali s godinama će opet postati okrugla i rasprostranjena.

Grane stabla udaljene od trupa pod oštrim kutom. Oni su obojeni u crvenu boju, na svakom od procesa postoje ogrlice. Na ovom mjestu plodovi rastu. Prasci jabuke malo se razlikuju od grana u smeđe-crvenoj boji, dok je boja odraslih grana tamnocrvena.

Listovi na stablu jabuke rastu srednje veličine i izduženog su oblika. Oni su svijetlo zelene boje s sjajnom površinom. Stablo jabuka crvenih delikata može se razlikovati od svoje "majke" na kraju stabljike, koja ima crvenu točku koja je potpuno nevidljiva očima, prolazi u venu.

Jabuka cvate svake godine gusto. Cvjetovi jabuke su nježni, snježno bijeli, s blagim ružičastim nijansama. Skupljaju se u cvatu koja se sastoji od tri cvijeća.

Karakteristike jabuka su sljedeće. Plodovi ovog stabla imaju konusni oblik. Njihova težina dostiže dvije stotine i pedeset grama, ali možete pronaći tristo grama jabuka. Boja sorte jabuke je bogata, tamnocrvena. U isto vrijeme oni mogu primijetiti rumenilo, koje se lijeva u grimiznu boju. Stablo ovih jabuka također ima razliku, koja se izražava u neobičnoj boji - ružičastoj s crvenom nijansom.

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Tehnički podaci

Vrijeme sadnje Proljeće/Jesen
Podrijetlo EU
Dokumentacija Biljna putovnica, R-1
Korijenov sustav Golog korijena