Google Tag Manager ID is invalid. See logs for details

Mongolska borovnica MARTIN

Kom In vitro kontejnerska sadnica (pakiranje P9) - Poljska

Mongolska borovnica MARTIN
EUR 3.30 sa PDV-om *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla1-604
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
   


Kontejnerska sadnica Mongolske borovnice Martin (pakiranje P9). Dobivena „In vitro“ tehnologijom uzgoja. Otporna je na štetočine i bolesti, 100% bezvirusna.
Shema popusta
  • 10 = EUR 24.00
  • 50 = EUR 22.00
  • 100 = EUR 20.00
  • 200 = EUR 18.00
  • 500+ = EUR 16.00
Mongolska borovnica


Latinski naziv: Amelanchier alnifolia

Engleski naziv: Serviceberry


Amelanchier alnifolia raste kao veliki grm ili manje drvo koje ponekad razvija podzemne stabljike. Cvasti sadrže 5 – 12 cvjetova, koji se razvijaju na kratkim, lisnatim mladicama, a ponekad i na vrhovima prošlogodišnjih izboja. Bobice su loptasto jabučastog oblika,  na početku crvene, kasnije postaju crne boje i obično su prekrivene voštanom prevlakom. Voće je sočno i slatko, nezahtjevna je po pitanju zemljišta. Uspjevaju u siromašnom, stjenovitom i suhom zemljištu.Sorta Martin
(Amelanchier alnifolia)


Rana sorta, selekcionisana u Kanadi. Raste kao grm 3 m visine i 2 m širine i razvija krošnju okruglog oblika. Plodonosi voće odličnog okusa i dozirjeva ranije. Prosječna veličina bobica je oko 1.43 cm i kada sazriju postaju tamno ljubičaste boje. Prekrivene su voštanom prevlakm, zbog koje izgledaju tamno plave. Daje umjereno obilan rod početkom ljeta. Može se saditi na svim mjestima, ali preferira osunčana ili djelimično osunčana mjesta. Privlači pčele, leptire i ptice. Otporna je na hladnoću.

Osnovne osobine sadnice:    

Kontejnerska sadnica Mongolske borovnice Martin (pakiranje P9). Dobivena „In vitro“ tehnologijom uzgoja. Otporna je na štetočine i bolesti, 100% bezvirusna.

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju