ULMUS KLUB HR by NET GREEN GROUP - 100% sigurna kupnja

Kap na kap SöviAqua

kom Zalijevanje kap na kap

Kap na kap SöviAqua
KN 35.00 sa PDV-om *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla10-101
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Održavanjem optimalne vlažnosti zemljišta podstiče se bolji i brži rast Čarobne žive ograde, te se iz tih razloga preporučuje korištenje SöviAqua sustava za navodnjavanje
Kap na kap SöviAqua

Drugi proizvod koji Vam štedi Vaše vrijeme i novac u smislu potrošnje vode je specijalni sustav za navodnjavanje kap po kap koji na naše tržište dolazi pod zaštićenim brendom Wonder hedge, što znači Čarobna živa ograda. Jednostavan je za instaliranje  i praktičan je za korištenje, štedi vodu do 50% u odnosu na uobičajeni način navodnjavnja jer u ovom slučaju sva voda koju potrošimo je usmjerena točno tamo gdje je potrebno biljci, tako da ne dolazimo u situaciju da nepotrebno rasipamo vodu, te da nam dolaze veći računi za plaćanje vode nego što je to potrebno. Time ujedno postižemo najbolji učinak i izvanredne rezultate u smislu brzine rasta biljaka i održavanja vlažnosti zemljišta koji je nužan npr. Čarobnoj živoj ogradi kako bi postigla brzinu rasta kako se prezentira na našim stranicama, a to je do 3 metra za 2 godine Ovaj sustav za navodnjavanje je dužine 10 metara i u jednom pakiranju, odnosno sistemu za navodnjavanje dođu svi potrebni nastavci za bilo koje prostorne oblike žive ograde tj. “T” nastavak, “I” nastavak i nastavak za zatvaranje.

Sustav se jednostavno priključi (navijanjem) na slavinu, crijevo se postavi između sadnica žive ograde, navije se na kraju završni element, odnosno nastavak za zatvaranje sustava, kada otvorimo slavinu na pola bara i napunimo sustav vodom, on na svoje kapaljke koje su raspoređene na svakih 10cm počinje puštati vodu “kap po kap” i na taj način racionalno zaljevamo naše biljke. Tako postižemo izvanredan uspjeh i veliku uštedu vode jer sva voda koja isteče odlazi izravno do korijenovog sustava koji naravno upija tu vodu i na taj način biljka raste, a mi vrlo brzo dobivamo nove i nove centimetre prirasta biljke koju zaljevamo. Sva detaljne upute za sve naše proizvode će Vam stići na adresu zajedno sa rezerviranim proizvodima.

     

Detaljnije o našem sustavu:

Za učinkovit rast biljki neophodna je svjetlost, vlažnost tla i hranjive tvari. Ako jedno od pomenutih nije prisutno biljke u našem vrtu ponekad mogu čak i uginuti. SöviTex prostirka nudi optimalnu pomoć na stvaranju učinkovitog balansa vode ili vlažnosti, ali ako tražite 100% efekat trebali biste koristiti i slijedeći proizvod pod nazivom SöviAqua sustav navodnjavanja “KAP PO KAP” koji je kvalitetniji od drugih i specijalno je napravljen za žive ograde. Elementi sustava za navodnjavanje SöviAqua razvijeni su tako da pridonosi još bržem rastu naše žive ograde. Plastične cijevi imaju 1 procjep svakih 10cm dugog crijeva koji čini sustav zajedno sa njegovim nastavcima. Za ovaj sistem ne treba centralni vodni sustav budući da počinje pri pritisku od 0,4 – 0,5 BAR – npr. sistem rezervoara površinske vode je odličan za navodnjavanje ovim sustavom te ne mora biti odignut naknadno iznad površine zemlje. SöviAqua sistem kap po kap baš kao i SöviTex prostirka su od 10m dužine i dovoljni su za 10m živice.


SöviAqua Paket uključuje:

- 10m crijeva za navodnjavanje
- 1 priključak za spajanje na standardne cijevi u vrtu (na česmu/slavinu)
- 1 kraj za zatvaranje sustava
- 1 spojni dio za spajanje s više cijevi za navodnjavanje SöviAqua ako je to potrebno
- priključak – Ovaj element može spojiti dva crijeva za navodnjavanje zajedno. Ne postoji vanjska stezaljka crijeva i nije potrebna kao kod drugih sistema kap po kap.
- montaža – Ovaj element se može montirati bilo na crijevo za polijevanje i navodnjavanje crijeva bez vanjske stezaljke crijeva.
- rep – Ovaj dio služi za zatvaranje crijeva za navodnjavanje i također ne zahtjeva vanjsku stezaljku crijeva.

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Tehnički podaci

Vrsta sustav zalijevanja
Boja crna
Pakiranje 10m/1 pvc ambalaža
Podrijetlo Madjarska